Loopbaanbegeleiding

Doelgroep

Werknemers die –in opdracht van hun werkgever- hun loopbaan willen bekijken en veranderen.

Doel

Het bieden van begeleiding en ondersteuning bij het (ver/anders) vormgeven van de loopbaan van een werknemer, daar waar de werkgever deze ondersteuning niet of niet voldoende kan bieden.

Inhoud

Loopbaanbegeleiding begint met een verkennend gesprek waarbij er wordt toegewerkt naar het maken van een trajectplan. Bij het maken van dit plan wordt gekeken naar de wensen en verlangens van de werknemer op het gebied van werk maar ook naar de huidige kansen op de arbeidsmarkt en hoe dit op elkaar aansluit. Als dit plan door alle partijen is goedgekeurd gaan we van start. Dit betekend dat we coaching gesprekken hebben waarin we het traject begeleiden. Hierbij kunnen we, indien nodig, gebruik maken van diverse deskundigen op het gebied van arbeid.

Geïnteresseerd?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een loopbaantraject bij ProActief, neem gerust contact op. Wij komen dan bij u langs voor een gesprek waarbij we kijken naar uw wensen, mogelijkheden en uitdagingen. Door dit gesprek kunnen wij de juiste adviseur op het traject zetten en daarmee de kwaliteit waarborgen. Tevens kunnen we dan een goede inschatting maken over het tijdsbestek, inzet en kosten. Zodat u duidelijk weet waar u ja tegen zegt.

Linkedin